Υπηρεσιες

Ραδιοφωνικα σποτ

separator

Ραδιοφωνικα σποτ

Ολοκληρωμένη προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών με συγκροτημένη σύνταξη κειμένου, άψογη εκφώνηση από επαγγελματίες, επιλογή της κατάλληλης μουσικής επένδυσης, αξιοποίηση των ηχητικών εφφέ –αν χρειαστεί- και τελικό μοντάζ με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, για ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα ακούγεται ευχάριστα στον αποδέκτη του.

Παραγωγή τηλεοπτικού σποτ

separator

Παραγωγή τηλεοπτικού σποτ

Σε συνεργασία με τους πιο ταλαντούχους γραφίστες και εικονολήπτες, οπτικοποιούμε το διαφημιστικό σας σποτ, με πρωτότυπες ιδέες, κάνοντας χρήση των πιο σύγχρονων προγραμμάτων που εξασφαλίζουν ένα τελικό προϊόν υψηλής ανάλυσης και άψογης αισθητικής.

Ντοκιμαντερ

separator

Ντοκιμαντερ

Η δυνατότητα να επενδύσετε με σπικάζ το ντοκιμαντέρ σας, την εταιρική σας ταυτότητα, τις επαγγελματικές σας παρουσιάσεις και οποιαδήποτε δημιουργία απαιτεί voicover είναι ειδικότητά μας.  Επαγγελματίες εκφωνητές, εξασφαλίζουν τις πιο επιβλητικές αφηγήσεις και παρουσιάσεις.

Μηνυματα τηλεφωνητη

separator

Μηνυματα τηλεφωνητη

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργούν για σας οι πελάτες σας είναι η απάντηση στο τηλεφωνικό σας κέντρο.  Κάντε την άριστη με μηνύματα εκφωνημένα από επαγγελματίες. Εμπιστευθείτε μας για να κάνουμε το μήνυμα του τηλεφωνητή σας εύηχο, ευχάριστο, κατατοπιστικό.